joi, 15 mai 2014

Nu-ti slabi asteptarile

Standardul tau, credinta ta, efortul tau, rugaciunea ta au ridicat si au miscat lucrurile pentru tine. Au inceput sa sparga gheata din viata ta. Drumul pentru a-ti indeplini visurile au inceput sa se deschida. Dar totusi ceva nu se intampla inca asa cum iti doresti.

Daca tu lucrezi sa urci la un anumit nivel in viata ta spirituala, profesionala, relationala, samd si rezultatele intarzie sa apara te poti descuraja. Dar, ai avut rabdare. Totusi nimic. Apoi, dupa un timp destul de indelungat incepi sa obosesti si sa te opresti din progres. Aici este un moment critic. Iata de ce. 

Fiind obosit poate incepi sa nu mai fi punctual. Sau poate incepi sa lasi timpul sa treaca pe langa tine fara rezultate. Ori nu iti stabilesti clar lista de prioritati, sau te ingrasi, stai pe Facebook mai mult decat e necesar, nu-ti mai suni prietenii, nu mai alergi, nu te mai rogi, nu iesi cu familia, ai inceput sa ai vicii...stagnezi si esti putin dezamagit. 

Sunt semne evidente ca bati pasul pe loc. Apoi, stand un timp destul de indelungat pe loc, incepi sa dai inapoi. Incet. Incetisor. 

Fara sa realizezi, incepi sa faci compromis cu standardele la care ai tinut si in care ai crezut din toata inima ta. Chiar si faimoasa ta credinta ca vei avea succes, se stinge incet si ea. Dupa urcasesi cat de cat ai inceput sa cobori un etaj, doua...poate toate. Tu trebuie sa stii cel mai bine.

Ce e foarte interesant in modul in care viata lucreaza in acest context, este ca raspunsul la munca ta de cativa ani iti va fi dat la nivelul de sus, nu unde ai ajuns acum cand ai coborit. 

Recolta, beneficiul, succesul, iti vine la nivelul de unde l-ai provocat ca esti gata, ca esti pregatit, unde l-ai starnit si niciodata nu vine acolo unde cobori. 

Oricat pare de greu sau de usor, nu fa compromis cu ce ai castigat deja in viata ta. Nu-ti cobori credinta si standardele personale niciodata. Nu-ti slabi asteptarile.

Iti amintesc un lucru serios.

Daca faci asta, s-ar putea sa nu-ti mai intalnesti destinul glorios, deoarece el te astepta la nivelul de sus la care ai fost inainte. El este unde i-ai dat tu intalnire. El te vrea acolo. El te place acolo. El poate lucra cu tine mai departe din acel punct.

Daca ai coborit, daca ai lasat jos scutul, daca ai fost prins cu garda lasata jos, recupereaza imediat terenul pierdut. Unii oameni au o singura ocazie in viata si cand ea vine, ei nu sunt pregatiti. 

Pretul pe care il platesti este mult mai mic daca urci din nou acum, decat daca pierzi de tot liftul succesului tau. Fa orice si urca din nou. 

Esti asteptat la nivelul de sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu