joi, 15 mai 2014

De ce esti diferit ?

Cand esti special, cand esti 
Esti diferit pentru ca esti diferit.
diferit, este pentru asa esti tu cu adevarat, nu pentru ca asa vrei tu. Nu fortezi asta.


Te sfatuiesc sa nu-ti fie teama sa fi ceea ce esti. Esti o femeie deosebita, un barbat adevarat. 


Doar pentru ca iti este teama de criticile altora sau de esec temporar, nu ascunde si nu lasa sa se risipeasca in zadar cine si ce esti tu cu adevarat.

Permite lucrurilor bune si frumoase sadite in tine, sa se exprime din abundenta, chiar daca ai avut dezamagiri in viata. 

Tu nu esti aceea timida, fricoasa, inlantuita si slabita si albita pe cap de atatea probleme, nevoi, depresii si neimpliniri. Nu. 

Tu esti stralucitoare, esti frumoasa, esti talentata, esti capabil/a sa faci ce iti propui sa faci si sa schimbi lucruri pe care nimeni nu le-a putut schimba. 
Esti puternic si creativ si poti transforma vieti si lucruri ca nimeni altul, sau alta inaintea ta. 

Ce este sadit in tine este mai puternic decat orice blocaj din afara ta. Iar cand lucrezi in armonie cu asta devii tot mai mult "tu" si mai tare. Asa devii diferit fata de cei care nu traiesc inca in adevarul despre ei insisi. Totul se desfasoara in mod natural. Incepi sa te vindeci. 

Zi dupa zi devii tot mai mult ce ai fost creata sa devii, nu ce au vrut altii sa fii. Sa nu-ti fie teama si rusine si sa spui ca "tu nu meriti binele." 

Ba da, tu meriti mangaierea, meriti vindecarea, meriti fericirea. 

Asculta-ma: Sa devii tu insuti nu este o aroganta, ci este inteligenta si este mai mult chiar. Este dezvaluirea adevarului tau personal. Traieste in adevar. De acolo vine fericirea ta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu