vineri, 17 martie 2017

Siteul viata in mainile tale

Din pacate firma la care am avut in administrare mai multe siteuri si bloguri (inclusiv www.viatainmainiletale.ro) a fost hackuita rau de tot. 

Toate datele au disparut definitiv. La proiectele mai sensibile am avut backup local asa ca am scapat cu bine, sau, nu am avut pierderi la nivel de zeci de mii de euro ca si alte firme ci mult mai putin. Daca nu aveam salvate o parte din date, ultimii 5 ani de munca ar fi fost aruncati pe apa sambetei. 

Pacat ca li sa intamplat asa ceva. E dureros pentru ei, dar mai ales pentru toti care au pierdut zeci si sute de siteuri care erau ale clientilor lor.

Dar in mijlocul acestor lucruri grave am scris administratorului Namebox ca ii doresc sa treaca cu bine peste aceasta situatie extrem de dificila si sa salveze cat mai multe firme daca se mai poate. 

E greu sa scrii o incurajare unui om care ti-a "facut rau" sa spun asa dar eu cred ca e omeneste sa faci asa mai ales ca e un tanar antreprenor harnic si inteligent, gata sa ajute oricand, dar care a esuat foarte urat.

Firma tanara chiar nu merita asa ceva. Au ajutat multe alte firme mici sa creasca prin serviciile de calitate oferite la hosting, si ale servicii diverse. 

Promiteau mult, avand un standard ridicat in relatiile cu clientii.

Am articole, materiale, salvate in word, asa ca eu nu am pierdut totul, dar e vorba de munca de a reface totul de la zero acum cand am de lucru foarte mult altceva. 

Chiar incepusem o serie de intalniri de dezvoltare personala, cursuri si am inceput sa scriu articole despre asta.

Voi reveni in forta cu proiectul transformational ReStart care sa bucurat de apreciere. Va astept pe pagina Viata in mainile tale de pe Facebook si sa imi scrieti orice doriti.

Daca doresti sa tin conferinta ReStart in orasul tau si sa fii parte al acestui proiect, scrie-mi pe Facebook sau la viatainmainiletale@yahoo.com sa iti dau detalii. 

Multumesc. 2 comentarii:

 1. Mi-am împărtășit lacrimile secrete ori de câte ori îmi amintesc că auzit-o pe fiica mea în vârstă de 7 ani să mă întrebe dacă tatăl ei se va întoarce acasă pentru o lună ce se termină cu cina de masă rotundă de familie la casa lui Grand-mum. În exact doi ani, soțul meu Anderson ne-a abandonat pentru o altă femeie. Dar i-am promis fiicei mele in timpul sarbatorii de Ziua Recunostintei ca i-i voi da un cadou de neuitat in aceasta vacanta de Craciun. Niciodată nu știu cât de posibil va fi asta, pentru că soțul meu îmi aruncă ochii și mi-a spus că sa terminat între noi. el nu mai recepționează apeluri telefonice și nu primește mesaje text. Îmi iubesc soțul atât de mult și de dragul fiicei mele era gata să facă orice pentru a-și aduce soțul înapoi acasă. Nu vreau să-mi dezamăgesc fiica. I-am spus unui prieten de-al meu, ea ma introdus la Dr.Oduduwa care i-a ajutat, de asemenea, sa restaureze iubirea si increderea in casatorie cu farmecul vrajitor de magie. Nu cred niciodată despre magie, deși am citit câteva comentarii online despre magie spell-caster și vrăji pentru a câștiga dragostea pierdută, am dat o încercare din cauza soluției mele de nevoie. Am trimis un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail Oduduwa, așa cum mi-a dat prietenul meu. Crede-mă că mi-a fost surprinsă după două zile de vărsare a dragostei de dragoste Oduduwa în numele meu la Templul său, soțul meu sa întors bătând pe ușa mea. Acesta a fost un moment de neuitat în viața mea și fiica mea a ieșit astfel să sară să-l primească acasă. Ceva despre care n-am crezut niciodată că va fi posibil a devenit o realitate. Dr. Oduduwa vrăjitoria dragostei este reală Puternic cu rezultat instant nu există nici un efect secundar.
  Dr. Oduduwa este un tată bun cu înțelegere reciprocă bună în comunicare pentru a rezolva vraja farmecului. TRIMITEȚI mesajul Whatssap la +234810 9 844548
  oduduwaspellcaster@protonmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello i am out here to spread this good news to the entire world on how i got my husband back.I was going crazy when my husband left me for another woman last month,But when i meet a friend that introduce me to prophet Okona the great messenger to the oracle that he serve,I narrated my problem to Prophet Okona about how my husband left me. He only said to me that i have come to the right place were i will be getting my heart desire without any side effect.He told me what i need to do,After it was been done,In the next 2 days,My husband called me on the phone and was saying sorry for living me before. I am so happy and overwhelmed that i have to tell this to the entire world how Prophet Okona help me grant my heart desire. If you need any kind of help contact Prophet Okona at the following email address: prophetokona@gmail.com or WhatsApp on +2348069032895 He also cast so many spell like,
  (1) If you want your ex back.
  (2) you don`t need a divorce in your marriage.
  (3) You want to be promoted in your office.
  (4) You want cure for deadly diseases
  (5) If you want a child.
  (6) You want to be rich.
  (7) You want to tie your husband & wife to be yours forever.
  (8) If you need financial assistance.
  (9) you want a wife/husband

  RăspundețiȘtergere