sâmbătă, 17 mai 2014

Oare cu ce am greşit?

Ma uitam la poza asta care circula pe tot FB. 

As tine un scurt speech motivational, care ar suna cam asa:

Dragii mei, dragele mele, va rog pentru binele vostru, incetati cu astfel de telenovele ieftine daca vreti sa cresteti, daca vreti sa va ridicati in viata din nou, dupa anumite dezamagiri si esecuri! 

Da, suferim uneori. Da, trecem prin greutati alteori. Da, unii ne mint, unii ne tradeaza. 
Da, unii ne insala asteptarile sau noi inselam asteptarile altora, gresind fata de ei. 

Da, ne este greu cu plata facturilor, da este dificil cu programarea timpului, muncii, cu educatia si cresterea copiilor. 


Poate iti este greu cu un sot badaran si insensibil in casa ta. Sau cu o sotie mediocra, rece si distanta si mereu nefericita. 

Da, ne e greu cu parinti depresivi mereu nemultumiti, greu cu cei care ne ignora stiind cat ne este de greu fara afectunea si atentia lor. 

Unii chiar am falimentat in multe domenii ale vietii sau am pierdut mult in viata. Ei si? 

Sa ne plangem acuma toata ziua pentru asta si sa ne distrugem de tot? 
Nici vorba. 

Dimpotriva, fii tare si curajoasa, curajos. 

Te vei ridica. Asta este sigur.
Dar distrusa, sau depresiv, epuizat, nu vei reusi echilibrezi situatia, viata, decat foarte greu, fie ca esti barbat sau esti femeie.

Draga mea, dragul meu. Nu trai cu o mentalitate de victima.

Toate acestea desi dor, NU JUSTIFICA SA ITI PLANGI TOATA ZIUA DE MILA si sa te intrebi in suferinta ta:"oare cu ce am gresit?" cum vedem in poza de aici. 

Haideti sa nu fim atat de slabi si naivi. Putem fi mult mai puternici, mult mai spirituali si mai intelepti decat atat. Tu nu ai gresit pentru ca ai un "suflet prea bun". Nu. 

Poate ai gresit ca nu ai inteles exact ce ai de facut si ce nu ai de facut in viata ta. 

Toate aceste greutati si altele, nu fac decat sa iti arate ca trebuie sa-ti schimbi modul de gandire, poate lucrul, poate prietenii, poate locul in care traiesti, poate credintele si ideile false care te limiteaza in a te dezvolta. 

Invatand in timp cum sa te raportezi la situatii dificile -si pe viitor sa le eviti- devii puternic si nu ajungi sa iti plangi singur/a de mila. 

Hai ca poti. Stiu ca poti. 

Poti citi ganduri motivationale pe pagina mea: www.facebook.com/Viatainmainiletale?ref=hl 

Weekend frumos. 

Va imbratisez cu drag pe toti.

2 comentarii:

  1. Mi-am împărtășit lacrimile secrete ori de câte ori îmi amintesc că auzit-o pe fiica mea în vârstă de 7 ani să mă întrebe dacă tatăl ei se va întoarce acasă pentru o lună ce se termină cu cina de masă rotundă de familie la casa lui Grand-mum. În exact doi ani, soțul meu Anderson ne-a abandonat pentru o altă femeie. Dar i-am promis fiicei mele in timpul sarbatorii de Ziua Recunostintei ca i-i voi da un cadou de neuitat in aceasta vacanta de Craciun. Niciodată nu știu cât de posibil va fi asta, pentru că soțul meu îmi aruncă ochii și mi-a spus că sa terminat între noi. el nu mai recepționează apeluri telefonice și nu primește mesaje text. Îmi iubesc soțul atât de mult și de dragul fiicei mele era gata să facă orice pentru a-și aduce soțul înapoi acasă. Nu vreau să-mi dezamăgesc fiica. I-am spus unui prieten de-al meu, ea ma introdus la Dr.Oduduwa care i-a ajutat, de asemenea, sa restaureze iubirea si increderea in casatorie cu farmecul vrajitor de magie. Nu cred niciodată despre magie, deși am citit câteva comentarii online despre magie spell-caster și vrăji pentru a câștiga dragostea pierdută, am dat o încercare din cauza soluției mele de nevoie. Am trimis un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail Oduduwa, așa cum mi-a dat prietenul meu. Crede-mă că mi-a fost surprinsă după două zile de vărsare a dragostei de dragoste Oduduwa în numele meu la Templul său, soțul meu sa întors bătând pe ușa mea. Acesta a fost un moment de neuitat în viața mea și fiica mea a ieșit astfel să sară să-l primească acasă. Ceva despre care n-am crezut niciodată că va fi posibil a devenit o realitate. Dr. Oduduwa vrăjitoria dragostei este reală Puternic cu rezultat instant nu există nici un efect secundar.
    Dr. Oduduwa este un tată bun cu înțelegere reciprocă bună în comunicare pentru a rezolva vraja farmecului. TRIMITEȚI mesajul Whatssap la +234810 9 844548
    oduduwaspellcaster@protonmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere