joi, 20 noiembrie 2014

Nu permite nimanui

Imi plac oamenii de calitate, intelepti, dinamici care ajuta cu sfaturile si inteligenta lor pe altii. 

Multi dintre acestia au un impact major in vietile altora, influentandu-i in bine. Asta suna teribil de bine pentru mine. Este momentul acela in care toate prejudecatile si simtamintele negative, toxice nu au acces nici macar in jurul meu. Si asta daca se repeta, devine un obicei, devine o fortareata, nu doar o emotie pozitiva temporara. Asadar e bine sa stii ca ai nevoie de antrenament pentru a reusi sa schimbi in bine ceea ce te macina, ceea ce te blocheaza, ceea ce te doare.

O singura experienta pozitiva la un interval mare, nu face decat sa iti mareasca dezamagirea. Draga mea, dragul meu este nevoie de consecventa, de lupta, de antrenament zilnic in starea de bine, pozitiva. Si aceasta tu singur ti-o poti da. Cu cat conversezi si gasesti pacea cu tine insati, cu atat mai usor gasesti pacea cu orice care este in afara ta. 

Nu permite gandurilor, emotiilor sa te traga in zona lor facandu-te sa te simti mezerabil. Nu permite oamenilor sa te eticheteze. Trebuie sa te privesti asa cum vrei sa devii si cu putin efort vei reusi.

Buna si draga mea prietena din Timisoara, Ursula Sander, psihoterapeut, este omul care a crescut enorm in ultimii ani in ceea ce face. Life coaching, workshopuri pe teme diferite, conferinte, prin care da aripi oamenilor care au cazut la pamant. 

Ursula ne aminteste un adevar pe cat de simplu pe atat de puternic: Daca iti schimbi gandirea iti poti schimba viata.

Ea ne mai spune:
"Nu permite nimanui sa te faca sa ajungi sa-l urasti.
Relatiile toxice, relatiile in care ii permiti cuiva sa se poarte cu tine intr-un mod care te lezeaza, relatiile in care te simti nedreptatit, devalorizat, umilit, mintit, folosit, etc. sunt acelea care pot sa te faca sa simti ca urasti.
Ursula Sandner in Timisoara
Ura este un sentiment profund disfunctional si daunator pentru tine, pentru psihicul tau si pentru sanatatea ta fizica. In acelasi timp, ura este o traire umana normala care apare atunci cand simti ca un alt om iti incalca drepturile, personalitatea si te abuzeaza fizic sau psihic.

Nu are niciun sens sa accepti si sa stai intr-o astfel de relatie. Renunta si la ideea ca poate in timp celalalt se va schimba, ca poate se va intampla un miracol si isi va modifica atitudinea fata de tine. 

Acest lucru nu se prea intampla deoarece odata ce i-ai permis cuiva sa se raporteze la tine intr-o maniera lipsita de consideratie si de respect, va avea tendinta sa continue in acelasi fel.

Ce poti sa faci insa este sa te respecti si sa te pretuiesti pe tine suficient de mult, astfel incat sa-ti trasezi limite si granite clare, sa stii sa spui STOP si sa iesi din orice relatie care iti face rau, in mod repetat. 

Pe ceilalti nu-i putem schimba, insa fiecare dintre noi este responsabil de sine insusi, de viata sa si de relatiile pe care le accepta.

Foloseste-ti puterea interioara si iesi din orice relatie care nu te face sa te simti bine!"

5 comentarii:

  1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că am contactat această casetă de vrăjitoare excelentă pe (drjungunusolutionspell@gmail.com) pentru ajutor. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste împărtășim. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Viața este dulce amar, treceam prin amarul meu în căsnicia mea, pentru că nu am reușit să concep și să-i dau soțului meu un copil după 5 ani de a fi împreună, am citit mărturia unei doamne numite Brigita online, despre care a vorbit despre vrăjitorul l-a numit pe dr. Ajayi cum a ajutat-o ​​să-și salveze relația pe termen lung după 8 luni de la despărțirea logodnicului cu puterile sale de vrajă, am fost la mulți doctori despre incapacitatea mea de a concepe și mi s-a spus că nu voi putea. de conceput pentru că am probleme cu pântecele meu, aveam nevoie disperată de ajutor, așa că am luat legătura cu vrăjitorul Dr. Ajayi, i-am explicat starea mea și mi-a spus să nu-mi fac griji că totul va fi bine, mi-a spus unii câteva lucruri de făcut și mi-am pregătit și o băutură pe bază de plante pentru mine, am luat băutura pe bază de plante de câteva luni și astăzi sunt însărcinată așteptând primul meu copil, datorită doctorului Ajayi. Nu știu prin ce treci în viață, dar dacă ai nevoie de vreun fel de ajutor spiritual în relația ta sau de vreun aspect al vieții, recomand cu tărie pe dr. Ajayi pentru tine și îți promit, vei reveni pentru a-ți mulțumi el să împărtășească mărturia ta. îl puteți contacta pe viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere