vineri, 28 februarie 2014

Nimic nu este pierdut

Cand iti intelegi scopul in viata, nimic bun sau rau din trecutul tau nu este pierdut. 

Totul este acumulat sau transformat in intelepciunea ta, in viziunea ta, in energia ta, in actiunile tale extraordinare.

Tu nu ai pierdut nimic de fapt. In realitate ai acumulat lucruri care te-au imbogatit. Caut sa trezesc acest adevar in tine cititorule si sa il vezi.

Nu iti mai plange de mila trecutul. Nu sta trist/a si in depresie. Intelege de ce ai avut mereu jumatate de pahar plin, nu te plange ca a fost jumatate gol. 

Ai facut o scoala pe care multi nu ar putea sa o faca si ai trecut prin examene la care altii ar tremura doar daca aud de ele.

Nu imi vine sa cred cand vad chiar oameni foarte religiosi care transforma binele in rau in loc sa o faca invers, daca au credinta si pretentia ca Dumnezeu este cu ei. 

Ei din pacate nu au credinta, ei au o religie. Multi pozeaza in victime in loc sa lupta lupta cea buna sa fie biruitori.

Asculta. Tu nu esti "victima trecutului tau dureros si nimeni nu te intelege..." Bla bla bla. Termina odata cu asta! Tu esti o biruitoare. Tu esti un campion. 

Gandeste si actioneaza in favoarea ta, nu impotriva ta.

Eu cred ca daca privesti in acest mod pozitiv viata ta, nimic nu va mai fi la fel. Zic asta deoarece este dovedit, ca fiecare om se indrepta in directia in care crede ca poate face ceva bun cu viata lui. 

Iar daca nu crezi, la fel mergi in directia in care nimic bun nu ti se intampla.

Vei avea viata din belsug in acest mod. Nu esti saraca, nu esti prost, nu esti ratat decat daca nu vezi scopul si motivele lucrurilor petrecute in trecutul tau.

Da drumul liber la pace, da drumul luminii sa vina, deschide usa scopului divin ascuns in fiecare pas, gand si lucru bun din trecutul tau si apoi transforma tot raul prin care ai trecut, in intelepciune.

Esti mai puternic decat multi daca vezi asta. Dragul meu, draga mea, te provoc sa nu te lasi batuta. 

Te provoc sa te ridici in picioare si sa iti declari scopul real al vietii tale. Ala este adevarul despre tine. Stai cu adevarul.

Ai libertate deplina sa crezi ca totul este posibil. 

Dumnezeu iti da intelepciunea sa vezi ca totul are sens cand privesti dintr-o perspectiva lipsita de emotiile negative pe care le-ai avut cand ai fost la greu, cand ai cazut, cand ai fost lovita, mintita, tradata, inselat, pacalit de tine insuti sau de altii. 

Daca inca simti ca e greu sau foarte greu ai un avantaj acum. Nu te scapa de greu, dar te ajuta sa intelegi ca il poti duce, il poti depasi, il poti trece cu bine. 

Eu sunt de partea ta. Sunt alaturi de tine. Sunt pentru tine. Daca intelegi ce iti spun, si iti schimbi stilul, tot ce credeai ca este pierdut este transformat in ceva bun. Ai inteles situatia si esecul a devenit o lectie importanta de viata.

Fie inima si viata ta mult binecuvantata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu