duminică, 29 decembrie 2013

Ramai motivat

Majoritatea oamenilor isi doresc sa faca noi promisiuni, noi angajamente pentru anul nou. Sa fie mai buni, mai de succes, sa realizeze mai mult, sa slabeasca, samd. (sa nu zic bla-bla)

Desi poate fi plictisitoare faza asta, ea ne poate ajuta totusi sa dam un restart la minte, la suflet, la motivatia pentru a actiona din nou.

Chiar daca te tine chestia asta doar 2-3 luni dupa Revelion, din tot ce iti propui si te rogi, e bine si asa. Motiveaza-te continuu. Fa din anul 2014 anul motivational. 

Incurajeaza-te pe tine si incurajeaza si pe altii.

Nu renunta in a-ti propune sa te ridici din nou la asteptarile tale, sau pe care altii le au despre tine. Daca ai dezamagit pe cineva, incepe din nou. Lucreaza la tine mai mult.

Nu uita ceva important: TREBUIE SA TE ASTEPTI SA AJUNGI UNDEVA CA SA POTI AJUNGE ACOLO. TU TE VEI RIDICA DOAR LA NIVELUL PE CARE CREZI CA IL POTI AJUNGE. 

In relatii, in afaceri, in credinta, in sport, peste tot, acest principiu este la fel.

Asa ca propuneti si crede ca poti sa te ridici chiar daca acum te tarasti. 

Propuneti sa alergi chiar daca umbli greu acum. Propuneti chiar sa zbori daca acum poti sa alergi. Nu ai nici o teama. 

Anul viitor trebuie privit prin prisma luminii, a credintei, a reusitelor si nu prin prisma esecurilor si dezamagirilor din trecut. Nu lasa pe nimeni si NIMIC sa te tina pe loc de la a crede ca "totul este posibil celui ce crede".

Poti schimba viata ta daca schimbi gandirea ta despre tine.

Eu am credinta pentru tine, am incredere in tine ca vei face mai mult, in anul ce urmeaza, chiar mai mult decat te astepti si decat cred altii ca tu poti realiza. 

Am incredere deplina in precizia lui Dumnezeu cu privire la tine. Afla si crede ca poti. 

Afla ca nimeni si nimic nu poate sta in fata planului maret a lui Dumnezeu pentru viata ta. 

Afla ca poti fi biruitor, poti fi mai bun, poti scapa de vicii distructive, de boli, de ura altora, de suferinta pe care altii ti-au facut-o, de singuratate, de frica, de minciunile lor, de ale tale, de orice rau care ti-a atacat viata. 

Exista putere si resurse imense, dincolo de ceea ce pare neputinta ta. Esti minunat si exista in tine resursa suficienta sa devii asa cum vrei sa devii si sa faci ceea ce trebuie sa faci. Ce este mai mare decat anumite situatii din jurul tau, este in tine deja.

Tot ce iti cer e sa nu stai indiferent. Nu pierde timpul cu nimicuri. Ramai motivat sa faci binele. E nevoie de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu