duminică, 15 martie 2015

Maine nu va mai conta

Experientele oamenilor pe care ii admir, citesc si urmaresc, precum si propriile mele experiente imi spun ca merita sa lupti si ca problemele cu care te confrunti astazi nu vor mai conta maine, asa ca mergi tot inainte. 

Sa nu indraznesti sa renunti doar pentru ca lucrurile nu sunt asa cum ai sperat si asteptat sa fie!

Nu vreau sa renunti.
Nu te las eu sa renunti. Nu trebuie sa renunti. 

Intelege dragul meu, draga mea, ca nimic din ce ti se intampla, nu ti se intampla tie, ci se intampla pentru tine. Pentru binele tau, pentru puterea ta, pentru energia ta, pentru viitorul tau. 

Durerea este temporara. Suferinta este temporara. Dar maretia este pentru totdeauna. 

Daca nimic nu merge, inseamna ca tu trebuie sa faci sa mearga. 

Daca nu stii cum, asculta, citeste autori care au avut succes, care au reusit ceea ce nimeni nu credea ca vor reusi. 

Eu am inceput sa citesc din nou toate cartile lui John Maxwell, Jim Rohn, Brian Tracy si altii, deoarece in directia aceasta vreau sa cresc. Merg la conferinte de leadership, de public speaking, de dezvoltare personala in general. 

Am copiat pe un SD CARD, pentru a asculta in masina, aproape 32 de GB de discursuri educationale, spirituale si motivationale de la cei mai buni.

Ma intalnesc cu oameni mai inteligenti, mai intelepti, mai spirituali, mai bogati si mai de succes decat mine si de la care invat multe lucruri care ma ajuta cu adevarat. 

Am invitat recent la restaurant un om de afaceri bogat si foarte inteligent si i-am achitat eu masa. M-am simtit onorat ca a acceptat. 

Aproape fiecare propozitie a lui poate fi transformata in citate de intelepciune bune de postat pe Facebook. 

Timpul petrecut cu el a fost de nepretuit. 

Jim Rohn spune ca suferinta cauzata de delasare, de indiferenta, de frica, este mult mult mai mare decat "suferinta" provenita din efortul de a face ceva frumos si util cu viata ta. 

Am realizat ca in viata nu poti evita pretul pe care trebuie sa il platesti in acest sens.

Si am mai inteles ceva. Maine nu va mai conta durerea ta de astazi, dar va conta investitia pe care o faci in tine acum, va conta cu cine iti petreci timpul, va conta cum iti administrezi emotiile, sentimentele, credinta si valorile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu