joi, 3 iulie 2014

Firma fondata la Cluj cumparata de Facebook

Au dat lovitura. 

Facebook a anuntat ca a dat 500 milioane de dolari (!) pentru o firma infiintata de doi clujeni. (unii scriu 400 milioane)

DPDV al unui blogger motivational, eu nu pot decat sa-i felicit pe acesti doi tineri care dovedesc ca merita sa ai visuri in viata si sa lupti pentru ele. 

Ei mi-au incantat astazi sufletul cu initiativa, munca, lupta si reusita lor.

Acest anunt va zgudui presa internationala. 

Cum adica? O firma din Romania a fost cumparata de gigantul Facebook si nu o firma din Israel sau Japonia? 

Da, din Romania. Da, din Cluj.

Iata ca se poate.

Asta inseamna sa iti iei viata in mainile tale- asa cum eu vad lucrurile. Sa faci ce iti place si sa nu renunti. Sa nu abandonezi, sa nu cedezi la greu. 

Sa permiti creativitatii sa se exprime, sa nu dai ascultare propriei indoieli si temeri.

Conteaza mult sa ai un parteneri cu care poti lucra si in care ai incredere. Sa fie cel mai bun. Asta au facut cei doi tineri.

Imi doresc sa aud ca mai multi romani dau lovitura. Prin ce muncesc si prin valoarea pe care o dau societatii, nu prin acte de coruptie de care auzim in presa si la TV.

"Românii sunt tot mai valoroşi. Ideile noastre sunt foarte căutate de străini. Mai nou, doi tineri din Cluj-Napoca au dat lovitura.

Aceştia sunt cofondatorii unei companii de publicitate online din Statele Unite ale Americii care a fost achiziţionată de gigantul lui Mark Zuckerberg, pentru 500 de milioane de dolari.

Aceasta a fost înfiinţată în 2007 şi le oferă firmelor din America reclame premium şi informaţiile necesare pentru a decide unde să plaseze aceste reclame.

Cei doi tineri sunt Andrei Dunca şi Sergiu Biriş care au fondat faimoasa platformă Trilulilu. 

De asemenea, Sergiu Biriş a lansat, în 2012, Zonga, prima aplicaţie de muzică din România care oferă acces, pe bază de abonament, la peste 18 milioane de melodii, pe PC şi mobil.

Compania de publicitate Live Rail a fost înfiinţată în 2007 şi le oferă firmelor din America reclame premium şi informaţiile necesare pentru a decide unde să plaseze aceste reclame.

Cea mai importantă componentă a Live Rail este platforma de licitare online, care eveluează, în timp real, inventarul de reclame şi ajută cumpărătorii de spaţiu publicitar să găsească cea mai bună variantă.

Înainte de a participa la înfiinţarea Live Rail, Andrei Dunca a fost unul dintre fondatorii platformei Trilulilu."


FELICITARI !
Sa folositi succesul si faima pentru mai multa creativitate, pentru  da altora valoare si pentru a ajuta pe aceia care nu se pot ajuta singuri. 
Succesul atat de mare, poate fi si o mare capcana pentru viata, atunci cand nu esti gata sa il administrezi. 
De aceea urez acestor oameni minunati echilibru, sanatate si viziune santoasa pentru viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu