joi, 22 ianuarie 2015

2015 este anul tau!


Speech-ul meu cu titlul "2015 este anul tau." 

Am inceput sa particip la tot mai multe evenimente in calitate de speaker. Sunt multumitor.

Desi sunt la inceput in ale public speaking-ului stiu si simt ca este directia pe care vreau sa o urmez. Imi doresc sa devin un public speaker motivational- inspirational de top si voi aloca mai mult timp anul acesta in directia asta. 

Dupa experientele din ultimii ani pot spune ca fiecare an care a venit a fost o ocazie de a deveni mai bun si mai aproape de visul in care am crezut mereu. 

Sunt tot mai hotarat si cred ca voi reusi. Nu mi-am facut noi rezolutii la inceputul acestui an, ci am luat decizii constiente pentru a deveni si a face mai mult. Si mai bine.Acelasi lucru il doresc si pentru tine.


Nimeni si nimic nu trebuie sa te opreasca din drumul tau.

Eu cred cu adevarat ca nimeni si nimic nu te poate opri din a-ti indeplini visul daca vrei cu adevarat sa devii ce vrei sa devii.

De multe ori lucrurile care ne blocheaza sunt doar ceea ce noi reactionam la ce ni se intampla. Iar daca am fost invatati sa reactionam negativ si in mod las, tot asa vom si actiona. 


Nimeni: Scepticul din tine nu te va opri. Criticul nu te va opri. Invidiosul nu te va opri. Fricosul din tine nu te va bloca. Oamenii care te-au jignit nu te pot opri. Oamenii care te-au abandonat nu te pot tine pe loc. Cei care au ti-au intors spatele la greu, nu te pot opri. Nimeni nu te poate opri. 

Cand spun: "Nimeni nu ma poate opri" nu o spun intr-un mod arogant, ci o rostesc ca pe un act al credintei mele in scopul meu. Si ma tin de ce spun. Trebuie sa cred ce spun. Nu am incotro. 

Este singura si cea mai puternica arma pe care o avem permanent si gratuit la dispozitie. Da. Este credinta.

Nimic: Dificultatile care apar din nou si din nou in viata ta nu te pot opri. Suferintele nu te pot opri. Greselile din trecut nu te pot opri. Dezamagirile din viata ta nu te pot opri. Neimplinirile nu te pot opri. Teama nu te va opri.

Concluzia mea si lectia de viata invatata in ultimii 4-5 ani este urmatoarea, si am spus-o si in discursul de mai sus. 


Mai important decat sa dobandesti, este sa descoperi. Si mai important decat sa descoperi este sa experimentezi ce descoperi. 

Si mai important decat ce experimentezi este ceea ce se schimba in tine in urma experientelor prin care treci. 


E foarte frumos si foarte tare sa intelegi asa ceva. Pur si simplu TRAIESTI.

Si cel mai important, in opinia mea, este nu doar ce se schimba in interiorul tau, in urma experientelor, ci ceea ce se schimba in ceilalti prin faptul ca ceva s-a schimbat cu adevarat in viata ta. 

Pentru mine sentimentul ca sunt de ajutor, sunt util, sunt folositor cuiva, si ca multe vieti devin mai bune datorita mie, este unul extraordinar. 


In viziunea mea, una din cele mai mari binecuvantari de pe pamant este sa traiesti in acest fel. Sa descoperi, sa experimentezi, sa simti transformarea ta si sa vezi impactul acesteia in alte vieti si destine. 


La un nivel mic sau mare, nu asta conteaza, caci Schindler, renumitul salvator al evreilor deportati, a spus: "Cine salveaza o viata, salveaza toata lumea."

Cred cu putere ca 2015 este anul tau!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu