luni, 20 iulie 2015

O viata extraordinara

Actorul care a invins saracia si a inspirat milioane. 

Eroul creat de el in 3 zile a devenit un fenomen mondial. Numele lui este Sylvester Stallone - unul dintre cei mai mari si faimosi din superstarurile americane de film. 
Acum multa vreme, Stallone era un actor la inceput de drum, necunoscut si departe de a fi faimos. La un moment dat, era atat de falit incat a furat bijuteriile sotiei lui si le-a vandut. Dar asta nu e totul, situatia s-a inrautatit si a ramas fara casa. Da, a dormit intr-o statie de autobuz in New York timp de 3 zile, pentru ca nu avea bani de chirie sau mancare. Cel mai negru moment a venit atunci cand a incercat sa-si vanda cainele in fata unui magazin, oricarui strain pe care l-ar fi intalnit. Nu mai avea bani sa isi hraneasca prietenul. L-a vandut pentru doar 25$. El spune ca a plecat de acolo in lacrimi.
Doua saptamani mai tarziu, a vazut un meci de box intre Mohammed Ali si Chuck Wepner, si acel meci l-a inspirat sa scrie scenariul pentru filmul sau legendar ROCKY. Scenariul a fost scris in 20 de ore! A incercat sa il vanda unui studio, si a primit o oferta de 125.000$. Dar avea O SINGURA CONDITIE: vroia sa fie PERSONAJUL PRINCIPAL al filmului, Rocky. Dar studioul a spus NU! Ei vroiau un actor FAIMOS!

Au spus ca "arata si vorbeste ciudat", asa ca a refuzat oferta. Apoi i-au oferit 350.000$ de dolari, si iarasi a refuzat. Ei vroiau filmul, dar NU PE EL. El a spus NU, el trebuia sa fie IN ACEL FILM. La putin timp dupa, studioul a acceptat, dar i-au oferit doar 35.000$ pe scenariu, cu el in rolul principal. 

Iar restul, cum se spune, e istorie. Filmul a castigat 3 premii Oscar, in urma a 10 nominalizari, inclusiv una pentru CEL MAI BUN ACTOR intr-un rol principal! A fost chiar indus in Registrul National de Film American ca unul dintre cele mai bune filme din istorie!

Stiti care a fost primul lucru care l-a cumparat cu cei 35.000$? CAINELE PE CARE L-A VANDUT! Da, Stallone isi iubea cainele asa mult incat a stat in fata magazinului unde l-a vandut timp de 3 zile, asteptandu-l pe acel om. Si in a 3a zi, a vazut omul si cainele. Stallone i-a explicat de ce vanduse cainele, si l-a implorat sa i-l dea inapoi. Omul a refuzat. I-a oferit apoi 100$ si omul a refuzat. I-a oferit 500$ si 1000$ si tot a fost refuzat. In cele din urma, Stallone a platit 15000$ pentru cainele care il vanduse cu doar 25$! Si in final si-a recuperat prietenul. Ce pasiune.

Si astazi, acelasi Stallone care a dormit pe strada si si-a vandut cainele pentru ca nu isi permitea sa-l mai hraneasca e unul dintre cei mai mari actori de pe pamant si a trait ce a visat si a visat ce a trait!

A fi falit e RAU. Foarte RAU. Ai avut vreodata un vis? Un vis minunat? Dar ai fost prea sarac pentru a-l realiza? Prea mic pentru a-l realiza? Prea nesemnificativ pentru a-ti atinge scopul? Toti am fost acolo la un moment dat!

Viata e grea. Si uneori cei din jurul nostru nu au bunavointa sa ne debaraseze de greutatile pe care fie ignoranti, fie incostienti, fie nu avem incotro, le purtam.

Oportunitatile vor trece pe langa tine, pentru simplul fapt ca esti considerat UN NIMENI. Visul tau nu are valoare pentru cei care nu il vad, nu il percep sau nu le pasa pur si simplu.

Uni oamenii iti vor vrea ideile, serviciile, dar nu te vor PE TINE! Traim intr-o lume care este foarte dura uneori. 
Daca nu esti deja faimos, sau bogat, sau n-ai pile, va fi greu. Ti se vor inchide usi. daca ai fi fost, ti s-ar fi deschis imediat. Asta ne doare uneori.
Oameni iti vor fura gloria si iti vor distruge sperantele. Vei impinge sa razbesti, si te vei chinui, si NU SE VA INTAMPLA NIMIC. Si apoi pana si sperantele iti vor fi naruite! Vei fi falit. Absolut falit. 
Vei face tot felul de lucruri pentru a supravietui. Nu iti vei putea permite mancare. Nu poti plati chiria. Nu poti achita cheltuielile. Si da, e posibil sa ajungi pe strazi. Se intampla mai des decat vrem sa ne gandim.
DAR NU LASA ASTA SA-TI DISTRUGA VISURILE, NICIODATA! Orice ti s-ar intampla, viseaza in continuare, crede in continuare, lupta in continuare. Chiar si atunci cand ei iti distrug orice speranta, viseaza in continuare. Chiar si cand te refuza, viseaza in continuare. Chiar si atunci cand iti distrug orice sansa, viseaza si lupta in continuare. 
Poti tu fiind atat de jos, sa ajungi nu doar sus, ci sa ridici si sa inspiri generatia ta? Desigur. Nu este usor, nu este greu. Este posibil.
NIMENI NU STIE DE CE ESTI CAPABIL, IN AFARA DE TINE! Oamenii te vor judeca dupa CUM ARATI si CE AI SI CE ISTORIE AI AVUT. Oamenii te judeca dupa drumul parcurs nu dupa ce vrei sa parcurgi. Dar te rog, lupta! Lupta pentru locul tau in istorie! 
Lupta pentru gloria ta! Ea vine. Vine. Cu sunete de trambita. Cu aplauzele ingerilor calare pe aripile vantului, luminate de razele soarelui. Gloria ta este pentru ridicarea altora. Asa ca nu renunta niciodata! Nu trebuie sa traiesti relaxat atat timp cat viata ta nu si-a atins potentialul.
Chiar daca trebuie sa-ti vinzi toate hainele si sa dormi cu cainii pe strada, e OK! Cata vreme esti in viata, povestea nu s-a terminat! Crede-ma! vei merge mai departe pentru trebuie sa ajungi acolo unde trebuie sa fii. Multe vieti asteapta insetate o inspiratie, un imbold, o motivatie, iar tu ai acel lucru pentru ei. 
"Daca rezisti la greu, meriti binele." spune un intelept proverb.
Lupta in continuare. Pastreaza-ti visurile si speranta. Gandeste maret! 
Preluat si adaptat de Lica Nemes dupa 
Andrei Laslau (https://www.facebook.com/drlaslauandrei/posts/873341759414660)



"Stiam ca voi trece prin rusinea de a auzi toate glumele facute pe seama mea. Sotia m-a implorat sa nu fac filmul si de aia am si scris o replica in scenariu: <<Prefer sa fac ceva ce iubesc enorm de mult si apoi sa imi para rau decat sa regret ca nu am facut ceva ce iubesc>>" - Stallone despre Rocky Balboa, 2006.


A fost casatorit de trei ori, cu Sasha Czack cu care are doi copii, cu Brigitte Nielsen, de care divorteaza in 1987. In 1997 s-a casatorit cu Jennifer Flavin cu care are trei copii.

In urma cu cativa ani anunta ca se retrage din actorie, insa la peste 67 de ani Sly Stallone este mai activ ca niciodata, lansand seria The Expendables.


Dupa tragedia pierderii fiului sau, Stallone si-a gasit sensul si pacea in credinta crestina. Inspirat si sprijinit de Chuck Norris si alti prieteni evanghelici din SUA, a reusit sa mearga mai departe.









Sursa foto: http://procinema.ro/foto/stallone/50709#image

3 comentarii:

  1. Mi-am împărtășit lacrimile secrete ori de câte ori îmi amintesc că auzit-o pe fiica mea în vârstă de 7 ani să mă întrebe dacă tatăl ei se va întoarce acasă pentru o lună ce se termină cu cina de masă rotundă de familie la casa lui Grand-mum. În exact doi ani, soțul meu Anderson ne-a abandonat pentru o altă femeie. Dar i-am promis fiicei mele in timpul sarbatorii de Ziua Recunostintei ca i-i voi da un cadou de neuitat in aceasta vacanta de Craciun. Niciodată nu știu cât de posibil va fi asta, pentru că soțul meu îmi aruncă ochii și mi-a spus că sa terminat între noi. el nu mai recepționează apeluri telefonice și nu primește mesaje text. Îmi iubesc soțul atât de mult și de dragul fiicei mele era gata să facă orice pentru a-și aduce soțul înapoi acasă. Nu vreau să-mi dezamăgesc fiica. I-am spus unui prieten de-al meu, ea ma introdus la Dr.Oduduwa care i-a ajutat, de asemenea, sa restaureze iubirea si increderea in casatorie cu farmecul vrajitor de magie. Nu cred niciodată despre magie, deși am citit câteva comentarii online despre magie spell-caster și vrăji pentru a câștiga dragostea pierdută, am dat o încercare din cauza soluției mele de nevoie. Am trimis un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail Oduduwa, așa cum mi-a dat prietenul meu. Crede-mă că mi-a fost surprinsă după două zile de vărsare a dragostei de dragoste Oduduwa în numele meu la Templul său, soțul meu sa întors bătând pe ușa mea. Acesta a fost un moment de neuitat în viața mea și fiica mea a ieșit astfel să sară să-l primească acasă. Ceva despre care n-am crezut niciodată că va fi posibil a devenit o realitate. Dr. Oduduwa vrăjitoria dragostei este reală Puternic cu rezultat instant nu există nici un efect secundar.
    Dr. Oduduwa este un tată bun cu înțelegere reciprocă bună în comunicare pentru a rezolva vraja farmecului. TRIMITEȚI mesajul Whatssap la +234810 9 844548
    oduduwaspellcaster@protonmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere